WordPress-sivuston tyhjentäminen kokonaan

Joskus saattaa olla tarve tyhjentää WordPress-sivusto kokonaan tilaan, jossa se on puhtaan WordPress asennuksen jälkeen. Näillä ohjeilla päästään melko lähelle tuota tilannetta.

VAROITUS: tämä poistaa kaikki sisällöt, teemat ja lisäosat sivustolta, joten ota varmuuskopio ennenkuin jatkat.

wp-backup

Poista sivuston sisältö tietokannasta

WordPress tallettaa sivuston sisällön tietokantaan. Tyhjennetään taulut, jossa sisältöä on. Huomaa, että esim. sivuston käyttäjätietoja tässä ei poisteta, vaan samat käyttäjät ovat edelleen olemassa.

echo "truncate table wp_posts; truncate table wp_comments; truncate table wp_commentmeta; truncate table wp_links; truncate table wp_terms; truncate table wp_termmeta;" | mysql

Poista kaikki teemat, lisäosat ja mediatiedostot

cd ~/htdocs/wp-content
rm -rf {themes,uploads,plugins}/*

Asenna oletusteema ja lisäosat uudelleen.

wp plugin install auto-post-thumbnail google-analytics-dashboard-for-wp
wp theme install --activate twentyseventeen

Lopuksi, tyhjennä sivuston välimuisti.

wp-purge-cache

Lataa sivusto uudelleen selaimessa. Nyt pitäisi näkyä tyhjä WP-sivusto twentyseventeen-oletusteemalla.