Kuinka saan FTP-yhteyden sivustolle?

Kun sivustosi luotiin, sinulle lähetettiin kahdet tunnukset:

• ylläpitotunnukset Wordpressin hallintaan
  • tunnukset SSH/SFTP-yhteyden luomiseen

SSH/SFTP-yhteyden avulla kehittäjä pääsee operoimaan palvelimelle tiedostojen pariin ja komentoriville. Tässä yhteydessä on syytä huomioda myös portin numero, joka sinulle on lähetetty. Kun valmistelet käyttöön SSH- tai FTP-ohjelmaasi, sinun tulee syöttää sille käyttäjätietosi ja portin numero.

Huomaathan ottaa käyttöön suojatun yhteyden FTP-ohjelmassasi. Toisin kuin useat perinteiset palvelut, Seravo ei tietoturvasyistä altista missään yhteydessä asiakkaitaan suojaamattomille yhteyksille. Salasanan lähettämistä salaamattoman yhteyden ylitse tulee aina välttää ja Seravo tekee parhaansa estääkseen asiakkaitaan milloinkaan joutumasta niin tekemään.