Miten tyhjennän palvelimen välimuistit?

Voit tyhjentää koko sivustoa koskevan WordPressin Redis object cachen ja Nginx page cachen helposti yhdellä komennolla SSH:n ylitse:

$ wp-purge-cache

Tarvittaessa voi tyhjentää pelkästään WordPressin välimuistit alla olevalla komennolla:

$ wp cache flush

Tyhjennä tietokannan transientit:

$ wp transient delete --all

Yksittäisen sivuston osalta palvelinvälimuistit voi ohittaa tekemällä ns. syvän uudelleenlatauksen, eli useimmissa selaimissa painamalla Ctrl+F5 pelkän F5 sijasta. Voit tyhjentää helposti kaikki välimuistit myös suoraan WordPressin hallintapaneelin yläpalkista painamalla "Tyhjennä välimuisti"

WP-palvelu.fi:n järjestelmä on huippuunsa optimoitu WordPress-ympäristö, ja välimuisteja on monella tasolla: HTTP-välimuisti edustapalvelimessa, WordPressin transientit (säilytys ohjelmistolla Redis), PHP-tulkin välimuistit, MariaDB-tietokannan välimuistit, Linux-kernelin välimuistit, tiedostojärjestelmän välimuistit jne. Välimuistit on kaikki rakennettu siten, että ne päivittyvät automaattisesti kun alkuperäinen sisältö, jota ne välittävät, on päivittynyt. Yksittäisen asiakkaan ohjelmistot voivat vaikuttaa vain WordPressin transientteihin tai HTTP-pyyntöjen otsikkotietoihin (engl. HTTP header), joiden perusteella HTTP-pyyntöjen tallentuminen välimuisteihin WP-palvelussa ja erilaisissa loppykäyttäjäpään välityspalvelimissa (engl. proxy) ja selainvälimuisteissa tapahtuu.