Sivuston kehittäminen Seravon ympäristössä

Seravon tavoitteena on tehdä sivuston kehittämisesta helppoa ja suorastaan nautinnollista verrattuna muihin WordPress-palvelinratkaisuihin. Kehittämämme Seravo-plugin tarjoaa useita lisäominaisuuksia WordPressin hallintapaneeliin, ja jokaiseen palvelupakettiin sisältyy oma palvelinympäristönsä, johon pääsee käsiksi SSH/SFTP-tunnuksilla.

Tarjoamme asiakkaillemme, joilla on vähintään WP Pro -paketti käytössä, mahdollisuutta staging-ympäristöön.

Kehittäjiä varten olemme luoneet myös oman laajan ohjesivustonsa: seravo.com/docs

Voiko WordPress-sivuston kehittämisessä käyttää halutessaan Vagrant-virtuaalikoneita?

Kyllä. Itse asiassa palvelimella oleva kansio /data/wordpress sisältää valmiiksi Vagrantfile-tiedoston, eli kopioimalla kyseisen hakemiston omalle koneelleen ja ajamalla vagrant up käynnistyy WP-palvelu.fi:n järjestelmän kanssa yhteensopiva Vagrant-virtuaalikone. Vagrant-käyttö on erityisen hyödyllistä Windows- ja Mac-käyttäjille, jotka saavat sitä kautta virtuaalikoneessa valmiin Linux-ympäristön http-palvelimineen ja tietokantoineen.

Lisätietoja: github.com/Seravo/wordpress