Mistä hankin sähköpostin, jos sivustoni on WP-palvelussa?

WP-palvelussa asiakas voi olla varma, että WordPress-sivuston palvelintila ja ylläpito on erinomainen. Verkkosivuliikenne ja sähköposti eivät kuitenkaan ole sidottu samaan palveluntarjoajaan, vaan ne voi ohjata eri palvelimille. Tarjoamme WP-palvelussa oleville sivustoille erilaisia sähköpostivaihtoehtoja, jolloin asiakas voi lähettää ja vastaanottaa sähköpostia omalla verkkotunnuksellaan.

WP-palvelupaketin toimituksen yhteydessä saat tarvittavat käyttäjätunnukset, salasanat ja muut tiedot valitsemaasi sähköpostiratkaisuun.

Voit valita haluamasi sähköpostiratkaisun WP-palvelupaketin tilauksen yhteydessä. Tarjoamme asiakkaillemme normaalia sähköpostipalvelua (IMAP), mutta monessa tapauksessa on kuitenkin järkevintä, että sähköpostipalvelu hankitaan muualta. Tällöin suosittelemme Google G Suite -palvelua, jonka tarjoaa CloudPoint Oy.

Google G Suite ja Gmail

Suosittelemme asiakkaillemme sähköpostiratkaisuksi ensisijaisesti Google G Suite -palvelua. Palvelun voi tilata kumppaniltamme CloudPoint Oy:ltä, joka tarjoaa suomenkieliset tuki- ja asiantuntijapalvelut yrityskäyttäjille.

Google G Suite -palvelussa lukuistenkin sähköpostikäyttäjien hallinta on helppoa. Se tarjoaa myös paljon tallennustilaa sekä monia muita organisaation kannalta keskeisiä ryhmätyötoimintoja (kalenteri, tiedostojen hallinta, videoneuvottelu).

WP-palvelu.fi hoitaa CloudPointin asiakkaiden puolesta kaikki nimipalvelumuutokset, jotta Google G Suite toimii optimaalisesti.

Yhden hengen yrityksissä sähköpostiratkaisuksi voi riittää ilmainen mainosrahoitteinen Gmail, johon emme kuitenkaan tarjoa käyttäjätukea. Katso ohje Gmailin käytöstä omalla verkkotunnuksella.

Muu sähköpostipalveluntarjoaja

Verkkotunnuksen nimipalvelussa määritellään minne www-liikenne ja sähköposti ohjataan, eikä niitä ole pakko ohjata samalle palvelimelle. Asiakas voi halutessaan myös jatkaa vanhan sähköpostipalveluntarjoajansa käyttöä. Ilmoita ulkoiset palvelimet ja tarvittavat MX-tietueet asiakaspalveluumme tai syötä ulkoisen palvelimen MX-tietueet WP-palvelun tilauslomakkeeseen.

Voit valita haluamasi sähköpostivaihtoehdon samalla, kun täytät WP-palvelun tilauslomakkeen.