Voiko rakenteilla olevan sivuston piilottaa ja julkaista vasta haluttuna hetkenä?

Kyllä. Se onnistuu helposti aktivoimalla Maintenance lisäosan. Sen asetuksista voi määritellä mitä yleisö näkee. Kun huoltotila on päällä, sivuston oikean sisällön näkevät ainoastaan kirjautuneet käyttäjät. Tämän toiminnon avulla esimerkiksi mainostoimisto voi kehittää uutta sivustoa ja asiakas katsella sitä, ilman että sivusto kuitenkaan näkyy yleisölle.

Jos halutaan toteuttaa häiriöilmoitus tai vastaava (esim. yksilöity 500 -virhesivu) pelkällä staattisella tiedostolla, voi luoda tiedoston index.html kansioon /data/wordpress/htdocs/, jolloin palvelin tarjoilee sen WordPressin (index.php) sijasta. Mikäli lisäksi halutaan, että ihan kaikki sivustolle tulevat pyynnöt (myös alasivujen suorat pyynnöt) ohjataan kyseiseen staattiseen tiedostoon, voi tiedostoon /data/nginx/custom.conf lisätä rivin tyyliin rewrite ^ /index.html break; ja aktivoida muutoksen ajamalla wp-restart-nginx.

Tilaamasi sivusto näkyy osoitteessa esimerkki.seravo.fi, joka ei kuitenkaan näy esimerkiksi Google-haussa. Varsinaisen sivuston julkaisua varten valitun verkkotunnuksen tulee osoittaa Seravon palvelimelle. Me voimme huolehtia tästä puolestasi, kun olemme saaneet tarvittavat tunnukset (katso kohta Verkkotunnukset).