Salasanan vaihtaminen Roundcubessa

Voit vaihtaa Roundcuben salasanan Roundcuben hallintapaneelista.

1. Kirjaudu aluksi Roundcubeen käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.

2. Valitse Settings oikeasta yläkulmasta.

3. Ikkunan vasemmalle puolelle avautuu valikoita. Valitse sieltä "Settingsin" alta Password.

4. Voit nyt syöttää nykyisen salasanan, uuden salasanan ja vahvistaa uuden salasanan.

5. Paina Save, ja ikkunan vasemmassa alareunassa tulisi näkyä vahvistus, että salasanan vaihto on onnistunut.

Huomaa, että salasanan vaihtoa ei hyväksytä, jos uusi salasana ei ole tarpeeksi vahva. Järjestelmä saattaa esimerkiksi vaatia, että salasana on riittävän pitkä tai sisältää ainakin yhden numeron. Voit lukea lisää hyvästä salasanahygieniasta täältä.