Kuinka lisään koodinpätkän sivustoni header tai footer-osioon?

Joidenkin ominaisuuksien kuten sivustojen seurantakoodien (Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Pixel) käyttöönotto vaatii pienen koodinpätkän lisäämisen sivuston header tai footer-osioon. Voit tehdä tämän itse asentamalla Simple Header Footer HTML -lisäosan, joka on Seravon tekemä ilmainen avoimen lähdekoodin lisäosa:

1. Mene WP:n hallintapaneelissa kohtaan Lisäosat
  2. Asenna ja aktivoi Simple Header Footer HTML lisäosa
  3. Mene kohtaan Asetukset > Simple Header Footer HTML
  4. Lisää koodinpätkä oikeaan kohtaan ja tallenna muutokset